Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2021 08:45 - УВАЖАВАН ДОКТОР И ИЗСЛЕДОВАТЕЛ НА БИООРЪЖИЯ ВЯРВА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ COVID СА ФОРМА НА „ОРЪЖЕЙНАТА МЕДИЦИНА“
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 07.02.2021 08:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  УВАЖАВАН ДОКТОР И ИЗСЛЕДОВАТЕЛ НА БИООРЪЖИЯ ВЯРВА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ COVID СА ФОРМА НА „ОРЪЖЕЙНАТА МЕДИЦИНА“

2 февруари 2021 г.

image

https://www.youtube.com/watch?v=3mPIomjWwd4&feature=emb_logo

Филип Шнайдер , писател на персонала
Waking Times

Спечелилият награди спинален хирург и бивш президент на Асоциацията на американските лекари и хирурзи вярва, че настоящите ваксини срещу коронавирус са опасно биологично оръжие, използвано срещу хората.

Д-р Лий Мерит , който преди това е изучавал биооръжия, докато е служил като ортопедичен хирург във военноморския флот на САЩ в продължение на 9 години, е бил в борда на Медицинската асоциация в Аризона и е публикувал множество рецензирани статии, смята, че иРНК-променящите коронавирусни ваксини в момента се разпространяват в Съединените щати пренаписват нашия генетичен код, за да ни направят по-късно уязвими към втори вирус.

 

„ По-рано през февруари повярвах, че това е биологично манипулирано биооръжие, защото в момента, в който някой изскача с данни, които предполагат, че са цензурирани“, каза тя в интервю миналия месец за The New America.

Въз основа на времето си, прекарано в изследвания за биологични оръжия, Мерит вярва, че живеем в ера на „война от пето поколение“, където вместо да използваме оръжия на бойното поле, скритите биологични агенти, икономическата война и пропагандата са най-ефективни при обръщането на масите на власт между нациите.

„ Имахме много биооръжия през годините и това, от което много се притеснявах, беше шарка. Но повечето от тези биооръжия бяха или трудни за разпространение, или имаше лечение за тях “, каза тя. „Мисля, че има множество доказателства, които показват, че коронавирусът е естествен много доброкачествен вирус, който дори не настива повечето хора, но най-много ще ви накара да настинете.“

Ваксините са най-ефективни, когато се използват срещу нелечим и смъртоносен вирус, казва тя. Докато заболявания като едра шарка и полиомиелит са били лекувани ефективно с имунизации, учените са открили, обещавайки процедури за коронавирус, тъй като пандемията започна като H ydroxychloroquine и аз ntravenous Витамин С .

„ Ако в момента сме на биологична война като част от тази многомерна война, ако имате лечение в задния си джоб, те не могат да ви тероризират с вируси и това е важно, защото ... [ваксината] не възпрепятства предаването от тяхна собствена допускане." ~ Д - р Лий Мерит

Въпреки че превенцията и лечението намаляват нуждата от ваксина, такава информация рутинно се цензурира от компаниите в социалните медии и се демонизира от основните медии. Дори Шарил Аткисон, бивш журналист на CBS, отстрани един от нейните доклади от YouTube за предаване на информация, която противоречи на официалната позиция на Световната здравна организация (СЗО).

„ Имаме ваксини, защото не сме имали лечение на едра шарка и беше много смъртоносна болест. Това имаше смисъл да има ваксина. Нямахме лечение на полиомиелит, така че имаше смисъл да имаме ваксина, но това? Дори и без да прави нищо, това заболяване има 99,991% шанс за оцеляване ... за разлика от стандартния вирусен грипен сезон е 99,992%. " ~ Д - р Лий Мерит

Номерата на коронавируса са широко оспорвани, но десетки лекари и учени говорят през по-голямата част от годината за непропорционалното количество вреда, причинена от блокиране и насилствено носене на маска . Един канадски изследовател изчислява, че дългосрочните разходи за блокиране далеч надхвърлят тези на самия вирус с десет пъти .

Мерит обяснява разликата между коронавирусните ваксини и редовните имунизации:

„ [Коронавирусните ваксини] не ви дават патоген ... това, което правят, е програмирането на иРНК. иРНК е като ДНК, но това е пратената РНК. Това е, което прави протеините в тялото. Това е нещо като компютърен чип, който поставяте в 3D принтер и след това му казвате какво искате да направи и той го отпечатва. Имаме това в инженерството и това е биологичният еквивалент.

Е, в този случай те са направили парче от тази иРНК, за да създадат във всяка клетка на тялото ви този протеинов скок (или поне част от него) и вие всъщност създавате патогена в тялото си. " ~ Д - р Лий Мерит

 

Когато отидете да получите вашата коронавирусна ваксина, вие всъщност не получавате ваксина, както винаги сме ги познавали. Вместо това в тялото ви се инжектира пратеник РНК, който след това променя генетичния ви код, за да започне да произвежда собствена модифицирана версия на коронавируса , с който имунната ви система теоретично се научава да се бори.

Според Merritt не са завършени дългосрочни проучвания за проверка на безопасността на тази форма на ваксинация при хора и проучванията върху животни са довели до това, което тя нарича "подобряване на антитела, при което вирусът влиза в тялото неоткрит, имунната система сега го разглежда като принадлежащо на тялото, което в крайна сметка причинява почти непосредствена смърт.

д никога не са го направили чрез проучване животно успешно за този вид вирус. Никога досега не сме правили това при хората “ , казва тя. „ Най-дълго, че наистина са следвали хората след ваксината, са два месеца. Е, виждате ли, това не е достатъчно време, за да разберем, че няма да имаме този проблем с повишаване на антителата. " ~ Д - р Лий Мерит

Мерит спекулира, че този тип процедура е точно това, което чуждестранният противник би използвал, ако искаше да води нелегална биологична война, без процесът да бъде проследен до тях.

„ Това е перфектно бинарно оръжие. Няма начин да знам точно на какво е програмирана тази мРНК, нито вие, нито повечето от лекарите. Лекарите не могат да получат тези данни. Това е за момчетата в самия връх на този проект ... Ако бях Китай и исках да сваля нашите военни, просто щях да направя иРНК, за която знам, че не съществува в природата, така че никой няма да умре от ваксина и след това две години по-късно освобождавам каквото и да е, което съм направил ... и това причинява смъртта на това имунно подобрение. " ~ Д - р Лий Мерит

Въпреки че д-р Мерит не препоръчва дали някой да приема ваксината или не, тя дава един ободряващ съвет.

Аз е, което искате да се измъкне от пандемия в момента това е наистина лесно. Изключвате телевизора, сваляте маската, възобновявате бизнеса си и живеете живота си. "

Гледайте това скорошно интервю с д-р Лий Мерит и Алекс Нюман от The New American тук и моля, изпратете имейл на wakingtimes@gmail.com, ако забележите, че това видео е премахнато.

Прочетете още статии от Филип Шнайдер .

 

за автора

Филип Шнайдер  е писател и помощник редактор на  Waking Times . За повече от работата му можете да посетите уебсайта му,  страницата във  Facebook или да го последвате в социалната мрежа за свобода на словото  Minds .

Тази статия ( Уважаван доктор и изследовател на биооръжия вярва, че ваксините Covid са форма на „оръжие с лекарства“ ), първоначално създадена и публикувана от Waking Times  и е публикувана тук с  лиценз Creative Commons  с приписване на  Phillip Schneider  и  WakingTimes.com . 






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752403
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031